LuinSpa YrityksilleHaluamme jatkuvasti kehittää yhteistyötä yritysten kanssa ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. Kuten asiakkaiden tyytyväisyys, on myös hyvät yrityskumppanisuhteet erittäin tärkeitä meille, joten haluamme huolellisesti rakentaa toimivan yrityskumppanuuden kanssasi.

Jos olet uusi yrityskumppani, voit käydä lukemassa lisätietoa tuotteista, materiaalista ja brändistä sivustoltamme, tai voit myös suoraan kysyä meiltä LuinSpalaisilta. Yhteystietomme löydät alta.

Jälleenmyyjät

Olisitko kiinnostunut toimimaan LuinSpa–tuotteiden jälleenmyyjänä? Haluamme mielellämme kuulla lisää ajatuksistasi ja yrityksestäsi. Meidän on mahdolllista toteuttaa niin jatkuvaa kuin lyhytaikaisempaa tai kampanjaluonteista jälleenmyyntiä. LuinSpa-jälleenmyyjiksi haemme muun muassa suuria jälleenmyyntiketjuja, pienempiä sisustuskauppoja, kylpyhuonekauppoja ja kampaamoita & hiusalan yrityksiä.

Yritys- ja henkilöstölahjat

LuinSpa on uusi kotimainen laatubrändi, joka tarjoaa uutuusarvollisia ja haluttuja lahjoja niin yrityslahjoiksi kuin henkilökunnan lahjoiksikin. Tuotteitamme on mahdollista ostaa lahjoiksi sellaisenaan tai yrityksesi omalla logobrodeerauksella. Lisäksi tarjoamme myös kauniin lahjapaketoinnin.

Räätälöimme valikoimastamme yrityksesi tarpeisiin sopivat lahjat toiveidesi mukaan.

Yhteydenotot: Noora Mustajärvi, [email]noora.mustajarvi@luin.fi[/email], p. 041 4695365