Kaikki alkoi unelmasta suunnitella maailman paras hiuspyyhe.

Hiuspyyhe

Eräänä kesäisenä päivänä 2013 tupsahti sähköpostiin tarjous hiuspyyhkeestä. Ajatus päässä pysyvästä pyyhkeestä tuntui kerrassaan näppärältä. Kukapa meistä ei olisi kamppaillut suihkun jälkeen huonosti päässä pysyvän ison pyyhkeen kanssa. Asiaa tutkittuamme huomasimme, että hiuspyyhe on vanha keksintö, mutta emme löytäneet markkinoilta mielestämme täydellistä, toisin sanoen superpehmeätä, imukykyistä ja tyylikästä yksilöä. Tästä innostuneena lähdimme kehittämään hiuspyyhettä, joka toisi aidosti mukavuutta arkeen.

Alkoi mielenkiintoinen matka pyyhkeiden monimuotoiseen maailmaan.  Halusimme löytää valmistajan, joka kehittäisi kanssamme uudenlaisen, superpehmeän, imukykyisen ja luonnollisen pyyhemateriaalin. Reilun vuoden etsinnän jälkeen löysimme oikean kumppanin Turkin Denizlistä, joka on kuuluisa pitkästä perinteestään kodin tekstiilien valmistuksessa. Kun saimme käsiimme kangaslaadun, josta sittemmin tuli LuinSpan tavaramerkki, halusimme ehdottomasti tuoda materiaalin ihmisten koteihin hiuspyyhkeiden lisäksi myös muissa pyyhetuotteissa. Päässä alkoi pyöriä ajatuksia mm. lasten pyyhkeestä, jollaista oli toivonut omalle vauvalleen.

Inspiroituneena arjesta ja uudesta pyyhemateriaalista, syntyi LuinSpa – brandi, jonka intohimona on tuoda spa-fiilis jokaiseen kotiin – your home, your spa.

Spa-fiilis tarkoittaa meille mukavaa ja rennon hauskaa oloa. Suunnittelumme lähtökohtana on ihan tavalliset tilanteet, joita meistä jokainen kohtaa arjessa ja juhlassa. Meistä on mukavaa, että kotona on kaunista, päivä alkaa upottamalla varpaat pehmeään mattoon, suihkun jälkeen jokaisella perheenjäsenellä on rento olo ja että hiusharja ei riko hiuksia. Niin yksinkertaisista asioista me inspiroidumme. Toivottavasti saamme olla mukana tuomassa ripauksen spatunnelmaa sinunkin kotiisi.

Mari & Noora