Kaikki alkoi unelmasta

Eräänä kesäisenä päivänä 2013 tupsahti sähköpostiin tarjous hiuspyyhkeestä. Ajatus päässä pysyvästä pyyhkeestä tuntui kerrassaan näppärältä. Ai että sitä tuttua tilannetta, jossa suihkun jälkeen päähän kiepsautetaan normaali pyyhe, joka ei pysy päässä millään. Mietimme, miksi hiuspyyhe ei löydy jo useamman naisen kylppäristä? Rakastuimme ideaan hiuspyyhkeestä, joka olisi kaunis, hemmottelevan pehmeä ja kirjaimellisesti veisi tippuvan veden hiuksistamme. Syntyi unelma maailman parhaasta hiuspyyhkeestä.

Tarina ystävyydestä ja yhdessäolosta

Ystävät ovat elämän suola, sanotaan. Luin Livingin tarinassa elää ja hengittää ystävyys ja yhdessäolo. Yrityksen ja tuotteiden suunnittelun takana on kaksi suomalaista naista, ystävystä, joiden yhteinen tarina sai alkunsa markkinointiaiheisista yliopisto-opinnoista ja niihin liittyvistä riennoista vuonna 1999. Siitä lähtien on yhdessä jaettu elämän ilot ja surut, aikuistuttu henkisesti ja ammatillisesti, iloittu elämänkumppaneiden löytymisestä ja ihmetelty omien lapsien kasvamista yrittäen kasvattaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjyys oli keskusteluissa ja haaveissa mukana alusta saakka ja monenlaisia ideoita syntyi matkan varrella. Lopulta 2013 oli sitten se vuosi, kun se ratkaisevasti elämämme muuttanut hiuspyyhe tuli postissa ja aloimme muuttamaan haaveita todeksi. Jakkupuvut heitettiin syrjään ja oman brändin rakentaminen alkoi. Yhdessä ystävyyden voimalla.

Elämäntapana arjen hemmottelu

Luin Livingin ideologia perustuu hemmottelevan fiiliksen tuomiseen jokaiseen kotiin. Meille hemmotteleva tarkoittaa mukavaa ja rennon hauskaa oloa. Sitä, että kotona on ihana olla ja itseään saa hemmotella. Suunnittelumme lähtökohtana on ihan tavalliset tilanteet, joita meistä jokainen kohtaa arjessa ja juhlassa. Meistä on mukavaa, että kotona on kaunista, jokainen saa nukkua maailman parhaimmat yöunet, päivä alkaa upottamalla varpaat pehmeään mattoon ja suihkun jälkeen koko perheellä on mukava olo pitkän aikaa. Niin yksinkertaisista asioista me nautimme ja inspiroidumme.

Pyyhemateriaali vaativaan makuun

Lähtökohtana Your Home | Your Spa -pyyhemateriaalin kehityksessä oli unelma maailman parhaasta hiuspyyhkeestä – materiaalin piti olla ylellisen pehmeä ja erittäin imukykyinen. Materiaaliksi valikoitui korkealaatuinen puuvilla sen luonnollisen pehmeyden, kestävyyden ja imukyvyn vuoksi. Valmistajaa etsittiin ympäri maailman ja lopulta oikea kumppani materiaalin kehittämiseen ja valmistamiseen löytyi Turkin Denizlistä. Tarkkaan valittu puuvillamme kasvaa Turkin ideaaleissa kasvuolosuhteissa ja Denizli on alue, jossa puuvillasta on osattu taikoa hienoja kodintekstiilejä vuosisatojen ajan. Your Home | Your Spa Signature pyyhemateriaalin hienous eli ylellinen muhkeus yhdistettynä keveyteen ja erinomaiseen imukykyyn on saavutettu kahta kautta. Ensinnäkin pyyhkeemme on valmistettu niin sanotulla vähäkierteisellä (low twist) tekniikalla eli puuvillaa ei ole kierretty, vaan se on luonnonmukaisen pehmeä ja vastaanottavainen vedelle. Toinen asia on ainutlaatuinen Signature-tapamme kutoa pyyhekangas.

Designia vauvasta vaariin

Arki on usein hektistä ja joskus unohdamme nauttia siitä kaiken arkisen tohinan keskellä. Me uskomme, että kaikki tarvitsevat kotiinsa pientä arjen luksusta. Asioita, jotka tuovat hyvää mieltä ja oloa jokaiseen päivään. Luin Livingin tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, jokaiselle perheenjäsenelle vastasyntyneestä vaariin.

Yksi lempituotteistamme on vauva/viittapyyhe, jonka suunnittelimme inspiroituneena omasta vauva-arjesta. Ihmettelimme miksi lasten pyyhkeet olivat usein niin ohuita, kuvioitu prinsessoilla ja sammakoilla ja lisäksi vauvapyyhkeiden käyttöikä loppui siihen kun vauva lähti eräänä iloisena päivänä kävelemään. Tottahan lasten pyyhkeissä täytyy hauskuutta olla, mutta voisivathan ne silti olla samaa laatua ja tyyliä kuin aikuistenkin pyyhkeet. Samoihin aikoihin saimme idean myös erääseen toiseen best selleriimme – spamekkoon. Olisi mukava viihtyä hetki pyyhkeen suojissa kylvyn, tai kuten meillä usein Suomessa saunan, jälkeen ja hoitaa vaikkapa kauneuttaan hetki tai nauttia kupillinen kaakaota rauhassa. Hemmottelevan materiaalin ja tyylin ohella pienet ja näppärät ratkaisumme, kuten nepparit ja olkaimet näissä tuotteissa, ovat onneksemme ilahduttaneet monia käyttäjiään.

Inspiraatiota asiakkailta

Asiakkaidemme tarinat ovat inspiroineet usean tuotteemme suunnittelua. Esimerkiksi aikuisten poncho on suunniteltu asiakkaidemme toiveesta, lasten kylpytakit ja tossut suunniteltiin valikoimaan, koska asiakkaamme halusivat, että koko perhe saa nauttia samasta designista, vuodevaatteetteiden kehitys lähti toiveesta saada hemmotteleva fiilis myös makuuhuoneeseen.. Tarinoita on paljon.  Meille Luin Livingin perustajille ja suunnittelijoille on tärkeä olla lähellä asiakkaitamme. Käytämme joka viikko aikaamme olemalla läsnä siellä missä asiakkaamme ovat – messuilla, myymälöissä ja sosiaalisessa mediassa. Yksi mieleenpainuva tarina tuli asiakkaaltamme, joka oli vuosikaudet sitonut suihkun jälkeen käsipyyhkeen päähänsä pyykkipojan avulla. Hiuspyyhkeemme muutti kuulemma aidosti hänen maailmansa ja kylpyhuoneessa lojuvat pyykkipojat jäivät historiaan. Ja hän on tästä tänäkin päivänä vallattoman kiitollinen.

Skandinaavinen design

Me skandinaavit rakastamme ajatonta, harmonista ja toimivaa designia. Yksinkertainen tyylikkyys ja mutkaton kauneus on myös Luin Livingin tyylin perusta. Haluamme, että visuaalinen ulkonäkö kestää aikaa ja värimaailmassa emme niinkään kulje trendien harjalla, vaan suosimme maanläheisiä värejä, jotka miellyttävät silmää joka päivä ja sopivat moneen sisustukseen. Tuomme tuotteisiimme usein myös ripauksen metallinhohtoa, sillä olemme sitä mieltä, että jokainen meistä tarvitsee sitä ihanan ylellistä fiilistä jokaiseen päivään.

Nautintoa kaikille aisteille

Kokemuksemme ja muistomme syntyvät eri aistien sekoituksesta; mitä useammalla aistilla havaitsemme asioita, sitä voimakkaampi kokemus on. Kodin tunnelmakin syntyy monista aistikokemuksista. Pieni nautinnollinen hetki voi olla pyyhkeen pehmeä kosketus iholla tai käsisaippuan kesästä muistuttava tuoksu talven keskellä – tai nämä yhdessä! Kynttilöiden avulla kotiin saa hetkessä lämpimän valon ja rentouttavan tunnelman. Tuoksukynttilöiden ja huonetuoksujen aromit täydentävät aistien harmonian ja luovat kotiisi haluamasi tunnelman.

Puhtaasti kestävä

Meille suomalaisille korkea laatu ja turvallisuus ovat oletusarvoja, joista emme tingi. Tuotteidemme laatu näkyy hemmottelevan käyttökokemuksen lisäksi niiden ehdottomana turvallisuutena sekä siinä, että ne kestävät aikaa. Pyyhetuotteillamme on ensimmäinen tason Öko-Tex-sertifikaatti, mikä kertoo, että pyyhkeidemme valmistuksessa ei ole käytetty ihmisille tai ympäristölle vaarallisia aineita, ja ne ovat ehdottoman turvallisia myös pienille lapsille. Raaka-aineet valitsemme aina huolella ja mahdollisimman puhtaasti, oli kyseessä kynttilän vaha, pyyhkeen puuvilla tai hiusharjan kahva. Oasis -mattomme valmistetaan kierrätysmateriaaleista, luontoa säästäen.