Mallistomme

Pyyhkeiden uusi aikakausi on alkanut!
Your Home – Your Spa -malliston oma signaturemateriaali on ylellisen muhkea, pehmeä ja erittäin imukykyinen 100 % puuvilla. Materiaalia kehitettiin kahden vuoden ajan ja se valmistetaan vain ja ainoastaan meille. Pyyhkeet todella hemmottelevat käyttäjäänsä ja niiden harmoninen värimaailma ripauksella metallihohtoa tuo spatunnelman jokaiseen kotiin. Vallankumoukselliset kylpyasusteet tekevät arkisesta kylpykokemuksesta todellisen nautinnon.

Tervetuloa hemmotteleviin yöuniin!
Sanctuary-vuodevaatemallisto sopii sinulle, joka arvostat ylellisen pehmeää kosketusta yhdistettynä hotellilakanoille tyypilliseen rapeaan ja ilmavaan tuntumaan. Sanctuary-malliston lakanat on kudottu Italiassa kestävällä ja modernilla perkaalitekniikalla korkealaatuisesta, erittäin hienosta ja tarkoin valitusta 100% puuvillasta. Yhdistele sarjan skandinaavisia värejä makusi mukaan ja tee makuuhuoneestasi oma Sanctuarysi. Ylellisiä lahjaideoita jokaiseen juhlaan!

Sisusta kodin suosikkipaikastasi oma keitaasi!
Oasis-mallisto mukailee kotimaisen Luin Livingin sisustus- ja lifestyle -filosofiaa muhkeudellaan, pehmeydellään ja uniikilla vivahteella jotakin erilaista. Oasis-mallisto on osoitus siitä, että tekstiiliteollisuuden ylijäämästä voi valmistaa jotain upeaa ja käytännöllistä. Jokainen valikoimaan kuuluva sisustusmatto ja tyynynpäällinen on 100% kierrätysmateriaaleista käsinkudottu yksilöllinen taidonnäyte intialaisesta artesaaniosaamisesta yhdistettynä suomalaiseen designiin.

 

Tulossa lokakuussa 2018