Arvostavatko asiakkaasi laatua, tyyliä ja hemmottelua? LuinSpan tuotteet sopivat erinomaisesti liikkeisiin ja kauppoihin, jotka haluavat panostaa korkeaan laatuun tuotteissa ja palvelussa. LuinSpan jälleenmyyjä voi olla esimerkiksi sisustus- tai life style-myymälä, kauneushoitola, dayspa tai lahjatavaraliike.

TEEMME YHTEISTYÖTÄ MM. SEURAAVIEN JÄLLEENMYYJIEN KANSSA

Flamingo Spa

Flamingo Spa on maailmankin mittapuussa erittäin arvostettu täyden palvelun spa. Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville ja ylellinen Spa & Wellness -alue tarjoaa ihanan rentoutumispaikan aikuisille.

Flamingo Spa”Etsimme pitkään laadukasta kumppania pyyhetuotteille, joita voisimme myydä asiakkaillemme kylpylässämme. LuinSpan hemmottelevat, innovatiiviset ja tyylikkäät pyyhetuotteet ovat juuri sellaisia, joita asiakkaamme arvostavat. Esimerkiksi hiuspyyhe on saavuttanut suuren suosion naispuolisten asiakkaidemme keskuudessa. Lasten pyyhkeet lämmittävät perheen pienimpiä kylpijöitä superpehmeällä ja hauskalla tyylillään. Yhteistyö LuinSpan kanssa on ollut mutkatonta ja mm. tuotteiden esillepano suunniteltiin yhdessä LuinSpan kanssa, kertoo Flamingo Span kehityspäällikkö Sari Repo.”

 

PikkuVanilja

PikkuVanilja on vaaleansävyisten vauvantarvikkeiden verkkokauppa täynnä korkealuokkaisia, suloisia tuotteita vauvoille ja pienille lapsille. Tämän valloittavan verkkokaupan värimaailma on ajattoman tyylikäs: pehmeitä, luonnollisia sävyjä, jotka tuovat rauhaa ja valoisuutta lastenhuoneeseen.

PikkuVanilja”LuinSpan lasten pyyhkeissä toteutuu hienosti asiakkaideni arvostama laatu ja tyyli. Pyyhkeet on todella suunniteltu käyttäjäänsä ajatellen, niin suloisen pehmeitä, hauskoja ja helppokäyttöisiä ne ovat. Verkkokauppani ydin on tarjota asiakkailleni vauvojen ja lasten tarvikkeita, jotka ovat kaiken edellä mainitun lisäksi myös tyylikkäitä ja sisustuksellisia. LuinSpa täytti nämä kriteerit hienosti. Tuotteiden myyntiin ottaminen oli erittäin helppoa ja mm. kuvat verkkokauppaan valittiin yhdessä LuinSpan kanssa heidän laajasta kuvapankistaan.”, kertoo PikkuVaniljan perustaja Martina.

 

Pb-Sisustus

Pb-Sisutus on täyden palvelun sisustustalo tunturilapissa, Muoniossa. Pb-Sisustus tarjoaa ammattimaista sisustussuunnittelua jokaiseen tarpeeseen. Monipuolinen lahja- ja sisustustavaramyymälä tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen sisustusalan uusimpia trendejä.

Pb-Sisustus”On ilo tarjota asiakkailleni jotain uutta ja tyylikästä heidän koteihinsa.. Etenkin sesonkiaikoina meillä vierailee paljon turisteja ja he arvostavat kovasti suomalaista designia ja taustaa. Pidän siitä, että LuinSpa haluaa opastaa asiakkaita pyyhkeiden oikeaan hoitotapaan. Itsekin pidän tärkeänä sitä, että tuote palvelee käyttäjäänsä pitkään ja hyvä palvelu on osa ammattitaitoa.”, pohtii Pirjo Brännare, Pb-Sisustuksen perustaja.

 

Dantelli

Dantelli on turkulainen kylpyhuonetekstiileihin erikoistunut yritys, joka juhlii vuonna 2016 10-vuotista taivaltaan. Dantelli palvelee suomalaisia yrityksiä sekä kuluttajia kaikissa kylpyhuonetekstiileihin liittyvissä tarpeissa.

Dantelli”Ihastuimme LuinSpan brändiin ja laadukkaisiin tuotteisiin välittömästi vierailtuamme LuinSpan myymälässä jouluna 2015. Brändi on todella raikas ja nuorekas lisä kylpytekstiilimarkkinoille. Tuotteet on suunniteltu käyttäjäänsä varten ja niissä on ennennäkemättömiä innovaatioita. LuinSpan kylpytekstiilien värimaailma on ajaton ja maanläheinen, joten tuotteiden esille laittaminen myymälässä on helppoa. LuinSpalla on runsas ja tasokkaasti toteutettu myymälämarkkinointimateriaali, joka on aina tervetullutta ja toimitukset heiltä ovat uskomattoman nopeita.”, kertoo Leila Karppijärvi Dantellista.

 

Kauneus- ja hiushuone Eeben

Kauneus- ja hiushuone Eeben on Helsingissä ja Espoossa palveleva parturi-kampaamo, josta saa myös monipuoliset kauneudenhoitoalan palvelut. Tarjolla on niin rentouttavia vartalohoitoja kuin upeita juhlakampauksia ja tyylikkäitä muodonmuutoksia. Eebenissä palvelu on henkilökohtaista, ammattitaitoista ja rentoa.

Kauneus- ja hiushuone Eeben ”LuinSpan hiuspyyhe on markkinoiden ehdottomasti paras hiuspyyhe. Se on erittäin hellävarainen hiuksille, sillä kaikessa muhkeudessaan LuinSpan hiuspyyhe asettuu hiuksiin ilman lukuisia kierteitä, jotka rasittavat hiuksia. Lisäksi hiuspyyhkeen käyttö vähentää föönauksen tarvetta huomattavasti. LuinSpan hiuspyyhe on todella helppo myydä asiakkaalle, kun sen esittelee hänelle. LuinSpan myymälämateriaalit tukevat myyntiä hienosti ja hiuspyyhkeen käyttöohje löytyy nykyaikaisesti Youtubesta.”,kertoo yrittäjä Katja Kurkela.

 

Ihastus Design Ikkunaplus

Ihastus Design Ikkunaplus tarjoaa laajan tilausvalikoiman verhoja, sisustuskankaita, tapetteja, mattoja ja sisustuspaneeleja sekä kaikki näihin liittyvät palvelut. Tampereen keskustassa toimiva yritys toteuttaa isot ja pienet sisustusunelmat kodeista julkisiin tiloihin.

Ihastus Design Ikkunaplus”Meillä on ollut ilo olla LuinSpan ensimmäisiä jälleenmyyjiä. Pyyhkeiden laatu on aivan omaa luokkaansa ja me yrittäjät ihastuimme hiuspyyhkeeseen välittömästi. Yhteistyö LuinSpan kanssa on mutkatonta ja olemme mm. pitäneet yhteisiä asiakasiltoja heidän kanssaan.”, kertoo Ihastus Design Ikkunaplussan yrittäjä Noora Bergroth-Rantanen.

 

TwistBe

TwistBe on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen keskittynyt verkkokauppa ja myymälä Helsingin Kampissa. Kolmen suomalaisnaisen perustama yritys on taho, jolta ostaessaan voi olla takuuvarma siitä, että tuote on aidosti laadukas – The Way It’s Supposed To Be (TwistBe). TwistBe tarjoaa puhtaita, toimivia ja ekologisia, pääasiassa luomulaatuisia, tuotteita ja palveluita sekä järjestää hyvinvointitapahtumia niin kuluttaja- kuin yksityisasiakkaille.

TwistBe”LuinSpan tuotteet herättivät kiinnostuksemme vertaansa vailla olevalla laatutuntumallaan ja ekologisuudellaan, pyyhkeet ovat todellista arjen luksusta. Aloitimme yhteistyön LuinSpan kanssa tilaisuudesta, jossa tarjosimme erään yrityksen työntekijöille rentouttavia jalkakylpyjä työviikon päätteeksi. LuinSpan muhkeat pyyhkeet toivat ihanan lisän kokonaisuuteen. Meille erityisen tärkeää on myös se, että pyyhkeet ovat ehdottoman turvallisia käyttää, mistä todisteena LuinSpan pyyhkeillä on ensimmäisen tason Öko-Tex-sertifikaatti.”, kuvailee Kati Partanen, yksi TwistBen perustajista.

 

Kuulisimme sinusta mielellämme.

[c]

Noora Mustajärvi

noora.mustajarvi@luinspa.fi

041-4695365