Nopeat ja edulliset toimitukset

LuinSpaToimitamme Suomeen tilatut tuotteet 2-4 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostitse ilmoituksen ja Postin seurantakoodin lähetyksellesi, kun se lähtee varastoltamme.  Toimitusvaihtoehdot Suomessa ovat:

Nouto Postin pakettiautomaatista (yli 50€ tilauksissa maksuton, alle 50€ tilauksissa 5€)
Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä ilmoituksen paketin saapumisesta. Katso automaattien sijainti.

Nouto Postista (yli 50€ tilauksissa maksuton, alle 50€ tilauksissa 5€)
Nouda tilauksesi Postin palvelupisteestä. Saat tekstiviestillä ilmoituksen paketin saapumisesta.

Postin kotiinkuljetus 9 €
Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ja soittaa sinulle etukäteen sopiakseen toimitusajankohdan kanssasi.

 

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tuotteita kaikkiin EU-maihin. Ulkomaan toimitukset ovat ilmaisia yli 100 euron ostoksille, muuten toimitusmaksu on 7 €.

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@luinspa.fi, jos haluaisit vastaanottaa tilauksen johonkin toiseen maahan.

 

Ilmainen palautusoikeus

LuinSpa-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja sen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoita meille asiasta 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta sähköpostitse osoitteeseen info@luinspa.fi niin lähetämme sinulle tarkemmat palautusohjeet.

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, ilmoitathan asiasta viipymättä LuinSpan asiakaspalveluun sähköpostitse info@luinspa.fi. Otamme sinuun yhteyttä asian käsittelemiseksi. Huomaathan, että noutamatta jätettyjä paketteja ei käsitellä palautuksina ellei niistä ole tullut ilmoitusta. Tällöin maksua ei palauteta asiakkaalle.

 

Turvallinen asiointi ja maksaminen

LuinSpa huolehtii turvallisuudesta asioidessasi verkkokaupassamme. Yhteys asiakkaan ja LuinSpan tietokoneen välillä suojataan SSL-suojauksella. SSL-turvasuojaukseen luottavat muun muassa suomalaiset verkkopankit.

LuinSpa-verkkokaupassa maksat ostoksesi turvallisesti ja helposti. Maksutapoina ovat:

  • Verkkomaksu pankkitunnuksilla (kaikki kotimaiset pankit)
  • Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express)
  • Collector lasku- ja osamaksu
  • PayPal

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Tyylikäs lahjapaketointi – Poissa käytöstä tilapäisesti

Asuuko ystäväsi kaukana tai haluaisitko muuten vain säästyä paketoimiselta? Paketoimme lahjasi mielellämme puolestasi. Valitse tilauksellesi ostoskorissa lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna haluamaasi osoitteeseen. Lahjapaketoinnin hinta on 3 euroa ja sisältää yhden lahjapaketin, jossa voi olla maksimissaan kaksi tuotetta. Huomaathan, että et voi tilata samalla tilauksella sekä paketoitavia että ei-paketoitavia tuotteita. Lisäksi yhdellä tilauksella voi olla vain yksi toimitusosoite.

Tuliko kiire? Ei hätää, toimitamme lahjasi perille 2-4 arkipäivän kuluessa.